Brugt gearkasse

Brugt gearkasse

Brugte gearkasser hos Au2it.dk

Hos au2it.dk har vi mange års erfaring med salg af brugte gearkasser. Der findes rigtig mange forskellige typer gearkasser. Der er både manuelle og automatiske, men også med forskellige antal gear. Nogle af de ældre biler har 4 gear, mens mange nye har 6 og måske 7 gear.

Det er vigtigt at du oplyser nogle informationer om din bil/gearkasse, hvis du forespørger på en gearkasse til din bil. Informationerne kan for eksempel være: mærke, model, årgang, motorstørrelse evt. motorkode samt koden som står på din gearkasse. Den vigtigste information vi skal bruge er registreringsnummeret.

Med dit registreringsnummer har vi mulighed for at slå detaljer op om bilen og dens motor. Vi kan kontrollere at motor- og gearkassekoden stemmer overens med den gearkasse vi tilbyder. Vi bruger altså registreringsnummeret til at sikre, at du får den rigtige gearkasse eller reservedel til din bil.

Hvis bilen ikke er på pladen – kan vi søge på det gamle registreringsnummer eller stelnummeret som fremgår af registreringsattesten.

Garanti/reklamationsret

Som alle vores andre dele er der selvfølgelig garanti/reklamationsret på vores gearkasser. Hvad garantien/reklamationsretten indeholder varierer fra gang til gang afhængigt af hvad der passer bedst til kunden. Men som udgangspunkt er der garanti/reklamationsret på 6 måneder. Det fremgår af din faktura hvorvidt der er reklamationsret eller garanti samt hvor længe denne er.

Du kan læse mere om forskellen på reklamationsret og garanti under vores handelsbetingelser.

Hvordan ved jeg at min gearkasse skal udskiftes?

Der er en række faktorer som kan indikere at din gearkasse skal serviceres eller udskiftes.

Vi har fundet en 8 forskellige tegn, der kan indikere at din gearkasse er ved at stå af.

 1. Bilen er svær at sætte i gear
 2. Gearkasser spilder olie
 3. Du kan høre støj fra gearkassen når den står i frigear (det kan være som summen eller hvin)
 4. Bilen tager unormale høje omdrejninger uden at man kører med tilsvarende hastighed
 5. Advarselslampen lyser
 6. Gearkassen lugter brændt
 7. Bilen ”hopper” ud af gear mens du kører
 8. Slidt kobling som betyder gearkassen hele tiden "børster tænder"

 

Søg gearkasse til din bil

Hvis du leder efter en gearkasse til din bil kan du gøre det på flere måder:

 1. Finde gearkassen på vores webshop --> søg gearkasse her <--
 2. Ringe til os på 65331420
 3. Udfylde kontaktformularen og beskrive din forespørgsel med din bils registreringsnummer --> Send forespørgsel her <--

 

Skulle der opstå problmer.

Skulle der mod forventing opstå problemer med din nye  gearkasse.
Vil vi gerne bede dig om at udfylde vores garantirapport.
Denne raport kan du finde her.
 

Hvis du ikke kan finde den forespurgte gearkasse på vores webshop – så kontakt os via kontaktformularen. Vi kan i vores database søge mellem 5 millioner reservedele, både i ind- og udland, hvilket betyder at vi måske kan skaffe den ønskede gearkasse hjem til dig. Mange gearkassekoder passer sammen med andre koder. Det vil sige at selvom vi måske ikke har den forespurgte gearkasse, kan vi finde en som alligevel passer til. Fordelen for dig som kunde ved at vi søge blandt vores kollegaer er at vi har sorteret de brodne kar væk. Du undgår altså at købe en gearkasse af et firma, som ikke kan stå inde for kvalitet, garanti og professionalisme.

Læs om brugte motorer her