Brugt motor

Køb brugt motor hos os

Siden 1999 har vi solgt brugte motorer til vores kunder.

Vores store erfaring kommer vores kunder til gode. Vi kan give en præcis vejledning således du får den rigtige motor til din bil.

Ligesom Skoda Citigo, Seat Mii og WV Up! som stort set er bygget op på samme måde, er der mange motorer som også kører med samme motorkode på tværs af mærker og modeller.

Hvis du oplyser os dit registreringsnummer og motorkoden kan vi på ingen tid afsøge hele netværket for de motorer der passer på din model. 

Vi søger både i Danmark og udlandet efter motor.

Tryghed for alle pengene

Når du køber en motor hos os får du op til 6 måneders garanti på motoren. Afhængig af pris og stand varierer garantien på motoren.

Der kan i nogle tilfælde være tale om reklamationsret i stedet for garanti. Garantien sættes også ofte efter hvad kundens behov er. Nogle ønsker en lang og betryggende garanti som afspejles i prisen, mens andre ønsker en billig motor.

Garanti omfatter udskiftning eller reparation af motoren samt afholdelse af alle omkostninger ved dette. Det er dog vigtigt at påpege, at det kun er fejl som var på motoren i forbindelse med salg. Hvis du vil læse forskellen på garanti og reklamationsret kan du gøre dette i vores handelsbetingelser.

Når du køber en motor vil du få et specifikt motorcertifikat – på motorcertifikatet fremgår det hvor langt motoren har kørt, samt hvilken garanti du har. Det er vigtigt at du gemmer dette certifikat i tilfælde af reklamation eller ved salg af din bil. Det er således dette certifikat, sammen med din faktura, som udgør din dokumentation for at motoren har kørt det du siger.  

Vi opbevare ikke kopier af dette certifikat, så du kan ikke få et nyt ved os, hvis du har smidt originalen væk.

Komplet motorer 

Nogle gange når man vælger at skifte motor, er alt tilbehøret som turbo – dyser osv. også slidt.

Man har måske en bil som har kørt 300.000 km, hvor man vil have skiftet det hele.

Normalt hvis man køber en motor (både brugt og ny) er det kun selve motoren man køber – det betyder man skal ud og investere i en masse dyre nye reservedele. Kombinationen af at skrue nyt og gammelt sammen er ikke altid det bedste, når vi snakker motoren. Derfor er der på de fleste af vores motorer tilbehør med. Dog er dette tilbehør ikke omfattet af garantien. Men vi hjælper ofte kunder med at finde hele komplette motorer, hvor den lige er til at lægge i bilen.

5 tegn på din motor er slidt

  • Unormalt højt vandforbrug
  • Unormalt højt olieforbrug
  • Mislyd fra toppen og/eller bunden af motoren
  • Manglende trækkraft
  • Startproblemer

Ring og få et tilbud 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal have skiftet motor, er du velkommen til at ringe til os – vi er eksperter i at spotte fejl og hjælpe kunderne med reservedele så de igen kan køre videre. Du kan også kontakte os her.

 

Skulle der opstå problmer.

Skulle der mod forventing opstå problemer med din nye motor.
Vil vi gerne bede dig om at udfylde vores garantirapport.
Denne raport kan du finde her.