Om os

Ørbæk Autogenbrug

Selskabet bag Au2it.dk hedder Ørbæk Autogenbrug ApS.

Ørbæk Autogenbrug startede i 1999, hvor direktør Ole Møller Andersen købte det daværende Ørbæk Autoophug.
Ole har siden starten haft sin kone, Ulla, med. Samtidig med Ulla blev den nuværende værkfører Uffe ansat som hjælp på værkstedet.
Siden da er vi vokset stabilt til i dag 20 ansatte. Vi har siden start fokuseret på at købe biler af forsikringsselskaber og private kunder.
Hvis du har en skrotbil du skal sælge kan du læse mere om dette her.

Vi har siden 1999 fokuseret på genbrug og genanvendelse af brugte biler.

Vi udvælge nøje hvilke biler vi køber ind, for at kunne tilbyde billigt brugte reservedele til dig. Samtidig med vi sikre en kvalitet som vi kan stå inde for.  

Kigger man på antal modtagne biler er vi med vores 1.650 det største autogenbrug på Fyn. 

Brugte reservedele hos au2it.dk

Gennem et fokus på professionalisme og troværdighed forsøger vi at skabe en virksomhed, som kan give vores kunder tryghed og en positiv oplevelse med at handle brugte reservedele.

Hvorfor au2it?

I 2013 valgte vi at lave en webshop og døbte den www.au2it.dk

Ideen er at gøre Ørbæk Autogenbrug mere søgbar overfor udenlandske kunder, samt at blive privates kunder foretrukne autogenbrug online. Kundernes oplevelse skal bæres af overskuelige priser, billeder og gennemsigtighed. Samt en professionel ordrehåndtering – også ved reklamation/returnering. 

Hvem håndterer mine ordre?

Vi har 7 mekanikere på vores værksted til at demontere reservedele. Morten, Dres, Henning,Poul,Mads og Dennis og Uffe er alle uddannet mekanikere og har derved en stor knowhow i demontering af brugte reservedele. Samtidig har vi valgt at vores sælgere: Ole, Flemming og Nick er også er uddannet mekanikere Nicolej og Anders er ikke uddanet mekanikere. Vi har valgt at de fleste ansatte hos os har mekanikerbaggrund. Grunden til vi har valgt dette, er for at give dig den bedste rådgivning og oplevelse.

Vælg og betal

Ørbæk Autogenbrug har over 1000 biler stående på pladsen af gangen, samtidig er der i Pick and Pay rig mulighed for selv at skrue sine dele af og spare lidt penge. Når vi har pillet delene ud af bilerne, bliver reservedelen lagt på lager i en af vores 3 store haller. I hallerne opbevares alt lige fra motorer og gearkasser til dyser og døre. 

Med et lager på over 150.000 dele og en database med mulighed for at søge indenfor 5.000.000 reservedele, skulle der være gode chancer for at have lige netop den del du står og mangler.  

Kvalitetssikring

For at sikre en god oplevelse samt ensartet kvalitet af produkter og ydelser for dig som kunde, har vi valgt at blive certificeret i forhold til ISO 1. En del af ISO 14001:2015 er at beskrive vores reservedele så realistisk så muligt. Det skal gøre at du som kunde oplevere højere gennemsigtighed ved køb af reservedele. Du kan læse om vores kvalitetskoder ISO 14001:2015her.

Hvis du vil læse om vores politik og målsætninger kan du gøre dette her.