Tlf: 65331420

Velkommen til Au2it

Skrotbiler modtages.

Du modtager 2200 kr. fra Miljøordning for biler på din nemkonto.

Pick and Pay

Her kan du selv pille din dele af. Åbent fra 8-20, alle dage, året rundt.

Her kan du se hvor stor vores plads er

Vi har altid over 1000 biler på pladsen.

19 års erfaring i salg af brugte motorer

Vi sælger som udgangspunkt med garanti - læs mere her

Find din reservedel
Nummerplade Søgning

Ørbæk Autogenbrug

Ørbæk Autogenbrug dit foretrukne autogenbrug online! Vores mål er at kunden skal opleve brugervenlighed, professionalisme og ærlighed. Og derved opnå tryghed.

Vi har siden lanceringen af vores webshop i 2013 fokuseret meget på, hvordan man kan gøre køb af brugte reservedele online mere brugervenlige. Det fysiske firma bag au2it er Ørbæk Autogenbrug. Ørbæk Autogenbrug har 19 års erfaring med køb af biler fra private og forsikringsselskaber samt salg af gode billige reservedele til private og erhvervskunder. Vi beskæftiger i dag 18 ansatte, hvoraf 4 sidder i salg og 6 på værkstedet.

Vi vil med vores webshop tilbyde en brugervenlig måde, hvorpå du kan købe brugte reservedele online. En af de tiltag vi har opfundet er ”Pick and Pay.” En afdeling, hvor alle kan komme og skrue de dele af man ønsker til en fast pris. Det vil sige at eksempelvis ét alufælg med dæk koster 300 kr. pr. stk. lige meget hvor store de er. Ønsker du at læse mere om Pick and Pay – så klik her.

Når vi modtager en bil, demonterer vi det mest værdifulde reservedele til vores lager. Lageret er organiseret i 3 store lagerhaller, som indeholder alt fra motorer til karosseridele som døre, kofanger eller bagklap.

Køb brugte reservedele hos os

Køb billige brugte reservedele med betryggende garanti og kvalitet. Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket er en kvalitetscertificering, så du er sikker på at modtage gode brugte reservedele.

Hvert år gennemgår vi en certificering, som er med til at kontrollere om vores kvalitetskontrol og ledelsessystemer lever op til gældende standarder. Samtidig hjælper det os til at fastholde og opnå vores mål med konstant at udvikle arbejdsmiljøet.

Vi byder dig velkommen på siden, og håber du finder den ønskede reservedel.

Hvis du ikke fandt din ønskede reservedel kan du altid kontakte os. Vi kan afsøge blandt kollegaer i hele Europa for at finde reservedelen til dig. Så hvis vi ikke har den ønskede reservedel, kan du bruge os til at sortere de autogenbrug fra, som vi føler ikke lever op til vores standard. Det vil sige at du kan bruge os som en slags agent, uden det bliver dyrere for dig.

Når du handler med os fremgår det af fakturaen, hvorvidt der er reklamationsret eller garanti samt hvor længe denne er. Du kan læse mere om garanti og handelsbetingelser her.

Nu har du mulighed for at betale med Dankort, MasterCard, Swipp og Mobilepay hvis du handler ved kassen – online har du mulighed for at betale med Dankort og MasterCard.